tiistai 18. maaliskuuta 2008

Taas on ilta

Heippa vaan kaikille!

On tullut taas tänään popsittua noita pillereitä ja on pää ihan sen tuntuinenkin.
Menee aina niistä vähän "nuppi" sekaisin mutta tavalla joka ei ihmeemmin vaikuta normaaliin käytökseen.

Kamala mikä uutinen taas tuli juuri maikkarin uutisissa: Suosikki -lehden entinen päätoimittaja Jyrki Hämäläinen on kuollut tänään kotonaan Espoossa äkilliseen sairaskohtaukseen joten se on varmaankin ollut sydäninfrakti.
Hänelläkin elämä on ollut aina niin kovin hektistä enkä tiedä onko hän ollut kova kallistelemaan pulloa. Hän oli vasta 55 -vuotias.
Rauha hänen muistolleen.

Niinhän se on, että täältä lähdetään kun on aika.
Itse en kyllä haluaisi sitä vielä moniin vuosiin.
Ja syy siihen on, että kun on tuo pojanpoika. On niin kivaa seurata kun hän kasvaa ja kehittyy ja samoin on Tomin tyttö. Tai siis katsotaan nyt.

Minulla on taas tosi kova inspiraatio tullut tähän kirjoittamiseen. Olenhan sitä kirjan kirjoittamistakin suunnitellut jo jokusen vuoden mutta kun aihe on vielä hakusessa. Tai olisihan minulla muutama mutta kun en ole osannut päättää kumpi olisi parempi ja pitäisi vähän taustatyötäkin tehdä.
Voisihan se kirja olla ihan vaikka toinen vaihtoehdoista eli jonkinlainen jännäri niin se olisi ihan vaan fiktioon perustuva joten taustatyötä ei tarvitse juurikaan.
Laittaa vaan ensin paperille tärkeimmät asiat ja juonen ja sitten antaa mielikuvituksen laukata.
Voisihan sitä sitten lähettää sen luettavaksi johonkin kustannusyhtiöön. Tai siis niin tekisinkin.
Jos se ei olisi heidän mielestään painokelpoista tekstiä niin eihän se mitään ota jos ei annakaan.

Taidan kyllä siirtää vielä sen aikaa, että kun saan oman tietokoneen niin sitten voi istua siinä ihan rauhassa aina kun on inspis kirjoittaa.

Pääsiäiseksi luvattiin vähän ei niin mukavaa ja lämmintä ilmaa mutta toivottavasti alkaa pääsiäisen jälkeen sitten kevät oikein kohinalla. Aurinkoa ja kuivaa ja pari viikkoa ainakin ilman sateita. Voi kun se olisi ihanaa!!!!

Tomppakin sai auton viikonloppuna ja on niin innoissaan siitä. Ja niin olen minäkin. Eniten oikeastaan sen vuoksi kun hänellä on ollut työmatka niin hankala. Ensin ratikalla ja vaihto junaan ja sitten vaihto bussiin. On aikaa mennyt myös töihin mennessä noin 1,5 tuntia mutta on hän sitkeästi matkustellut julkisilla vaikka aiemmin hänellä on ollut auto yleensä aina.
Puhuttiin juuri tänään, että nyt on kiva viikonloppuisin kesälläkin mennä vaikka Salmenkartanoon silloin tällöin makkaranpaistoon ja Luca pääsee siellä uimaan kuten myös me itse.
Tai vaikka Seurasaareen katselemaan oravia. Luca tykkäsi viime kesänä kun kävimme kiertämässä sen saaren ja oli meillä tietty pähkinöitä mukana joita oravat hakevat ihan kädestä ja kyllä Lucalla oli ihmettelemistä. Se olisi halunnut mennä juoksentelemaan niiden kanssa mutta ovat akoja jos on koiria lähellä. Oli syötettävä niitä Tomin kanssa vuorotellen jolloin toinen piti Lucan aina vähän pidemmällä.

Ja onhan niitä kaikkia kivoja paikkoja ihan täällä Etelä-Suomessakin.
Niin ja nyt pääsen pitkästä aikaa kalastelemaan. Ihanaa.

Sitä vaan odottelemaan.

Nyt taidan alkaa etsiskelemään niitä kaikenkarvaisia "fiksuja" keskustelufoorumeita. Sellaisia joissa on myös ihan aikuisia eikä vaan teinejä. Olen sen verran eri aaltopituudella ikäni vuoksi, että kaipaan vähän aikuisempaa jutustelu seuraa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille ja oikein munarikasta pääsiäistä!

Ei kommentteja: