maanantai 24. maaliskuuta 2008

Pääsiäinen loppusuoralla

Tavallaan on tosi kiva palata normaaliin päiväjärjestykseen.

Eilen oli kivaa käydä vanhemman pojan luona kun on auto. Olen niin itse tottunut kun aina aiemmin minulla on ollut oma ajopeli ja nyt se tuntui niin ylellisyydeltä. Mutta kyllä oli mukavaa.

En tiedä miksi mua niin raivostutti kun tv:stä tuli yhtenä päivänä joku ohjelma jenkeistä ja joku mies sanoi siinä muistaakseni skoolaten ystävien kesken, että "otetaan maailman kauneimmalle maalle". Ai miten niin??
Mielestäni jenkkilä ei vedä vertoja missään kohtaa esim. Suomelle. Tai Norjalle, Ruotsille ja monelle muulle maalle joissa on ensinnäkin neljä aivan erilaista vuodenaikaa. Se on meillä niin suuri rikkaus.
Itse en osaisi kuvitella asuvani jossain maassa jossa on vaikkapa lämmin ympäri vuoden, kyllästyisin.

Toinen ihan kamala asia on tuo Kiinan juttu.
Minkä ihmeen vuoksi jo valmiiksi isojen maiden täytyy yrittää haalia lisää maata kuten Kiinan Tiibet kun ei saa pidettyä hanskassa sitä tämän hetkistä kansaansakaan ilman kamalia ihmisoikeus rikkomuksia.

Aion boikotoida olympialaisia ja mielenkiinnolla seuraan kuinka käy olympiakomitean. Enkä muutenkaan osta mitään missä on valmistusmaa Kiina. Ei ruokaa, ei vaatteita, ei mitään.
Kuinkakohan monta urheilijaa menee ikään kuin kisoihin eikä aiokaan suorittaa tehtäväänsä. Mielestäni se olisi yksi tapa näyttää niin konkreettisesti kuin mahdollista Kiinalle, että kun sen ei tarvitse pitää lupauksiaan niin miksi urheilijan tarvitsisi?
Kiinahan lupasi, että jos he saavat kisat niin he laittavat kuntoon ihmisoikeusasiat. Kuinkas onkaan käynyt?
Asiat vaan pahenevat.

Nyt sitten nähdään mihin on olympiakomitean "vanhoista parroista".

Tomppa ressu on varmaankin aikamoisessa kuumeessa kun niin paleli. Nuha on kamala ja nenä ja nenän alus on punainen kuin Petteri Punakuonolla :))

Kaikki te jotka menette töihin taas aloittamaan uutta viikkoa, toivotan oikein mukavia työpäiviä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka Anne!

Nyt on tosiaan taas palattu normaaliin rytmiin, ihan kiva näinkin. Toisaalta kiva myös, että on lyhyt viikko niin perjantai lähenee nopeammin :)

Kiva kun kävitte viikonloppuna! Auto kummasti auttaa ja tuo omanlaista "ylellisyyttä" elämään kun asioiden hoitaminen on helpompaa.

Perjantaina alkaakin taas Päijänteen ympäriajo, täytyy mennä pikkumiehelle näyttämään mopoja kun jostain siitä meidän mökin läheltähän ne taitavat pöristää matkallaan Jyväskylän suuntaan.

Mutta tosiaan hyvää alkanutta viikkoa ja tulkaahan taas käymään :)

-Miniä