torstai 13. maaliskuuta 2008

Heippa taas

Yritin vähän muokata tätä sivustoa taas mutta en ole ihan tyytyväinen vieläkään kun muokkaus mahdollisuudet ovat niin rajallisia. Tietty jos alan muuttamaan oikein noita html -koodeja niin ehkäpä onnistuisin saaman enemmän "oman" näköisen sivuston.
No, täytyy joku päivä alkaa perehtymään niihin enemmän.

Juttelin jokin aika sitten vanhemman pojan kanssa Skypen kautta ja oli se pikkuinen ihana vesselikin siinä hääräämässä kunnes söi ja sitten tuli päiväunien aika. On hän niin suloinen ja aina niin hyvän tuulinen. Kova poika hääräämään ja niin omatoiminen, osaa itse vaihtaa dvd levynkin ja muutenkin käyttää jo kaikenlaisia elektronisia vempaimia ihan eri tavalla kun vertaa omien poikieni lapsuuteen, puhumattakaan oma lapsuudestani. Vaikka osasin minäkin vaihtaa tv kanavan sitten kun meille tv tuli :)) .

Aloittaessani tätä blogia oli tarkoitukseni laittaa ylös aina säätietoja, että jos joskus myöhemmin haluaisin seurata esim. muuttuvaa säätä täällä lintukodossa mutta se on jäänyt.
Täytyy varmaan joku päivä mennä oikein varta vasten ostamaan sellainen Vuosikirja joka toimii 10 tai 20 vuotta. Siitä näkee helpommin sään kehittymistä vuosittain ja aina samana päivänä kuin aiempina vuosina. Olikohan kamalan vaikeasti sanottu????
Älä ihmettele jos et ymmärtänyt, en ole ihan varma ymmärsinkö itsekään :D .

Voi kun täällä blogissa on niin monia sanoja joiden tarkoituksesta minulla ei ole hajuakaan. Esimerkkinä "blogitekstin luokkatunnisteet". Mitäköhän ihmeellistä sekin tarkoittaa???? Kunpa tietäisi.

Naistenpäivä meni ja kävin Ystäväni Niksun sivuilla josta jäi kiva lause mieleeni. Niksu oli taas tapansa mukaan laittanut sinne kaikkea kivaa kuten tämä: Jos haluat aamiaisen vuoteeseen, nuku keittiössä.

Siellä oli muutakin kivaa mutta en muista nyt juuri muuta.
Muokatessani sivuja yritin etsiä koneeltani kaikkia kivoja kuvia joita olisin halunnut laittaa vielä lisää mutta kun tämä on nuoremman pojan kone ja minun koneen hajottua otimme kovalevyn tähän koneeseen jotta voin käyttää kaikkea omaa kamaani mutta en tiedä mihin ihmeeseen ne on laitettu sillä en niitä löytänyt.
Täytyy odotella, että Tomppa herää niin kysäisenpä tätä "kadonnutta" kansiota. Siellä on nimittäin kaikenlaisia kauniita kuvia ja muuta rekvisiittaa käytettäväksi mihin milloinkin niitä tarvitsen. Olen sellainen säästäjä jotta voin aina tarpeen tullen kuvittaa maileja ja muita.
Näillekin sivuille kaipaisin esim. hymiöitä lisättäväksi silloin tällöin. Mutta täällä ei ole sellaista valikkoa mistä niitä saisi lisättyä.
Auttaisikohan jos laittaisi palautetta sivujen ylläpitäjille? Täytyy kokeilla.

Olen tänään todella lyönyt läskiksi kaikki kotityöt. Sängyn olen pedannut mutta tiskit odottavat kiltisti keittiössä vaikka ei minulla olisi mitään sitä vastaan, että ne sieltä tiskaantuisivat itsellään. Olisi sitten siisti keittiö.

Olen ottanut jo kaksi "huumaavaa" pilleriäkin tänään mutta ainakin pystyn niiden avulla istumaan. Olisi niin nautinnollista istua koneen kanssa paljon enemmän. On jäänyt viime aikoina niin vähiin vaikka ihan hirmuisesti tykkään tehdä tämän kanssa kaikenlaista.

Pitäisi alkaa etsiä kaikenlaisia "huonoja" kotisivuja kaikenlaisilta yrityksiltä kun lupasin kerran sitä tehdä ja on niin mielessä jatkuvasti. Taidan pikku hiljaa alkaa täyttämään lupaustani sillä toivon mukaan työllistäisin sillä erään henkilön joka tarjoaa kyseisten sivujen palveluja. Siis tekee niitä sivuja yrityksille tai yksityisille.

Tätä tekstiä taas tulisi vaikka miten paljon mutta nyt taidan pitää paussin jatkan taas myöhemmin. Joten ..... see you!!!!

Ei kommentteja: