maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ihanainen maaliskuu

Vihdoin alkaa talven selkä taittua. Maaliskuun valkoiset hanget ovat kivoja kun ei ole sitä joka keväistä loskakeliä. Paljon mielummin nautin ulkoilusta pikku pakkasessa.
Oma koneeni otti ja petti ja nyt täytyy vain tyytyä tähän Tompan läppäriin. En tiedä mikä koneeseen tuli mutta epäilyä on, että olisi jopa emolevy rikkoutunut.
Se olisi sitten jossain välissä koneen hankinta kun olisi niin paljon vain ylimääräistä rahaa. Mutta joku päivä.

Soittelin äidille joitakin aikoja sitten ja on mennyt niin huonoon kuntoon sen Lewy-taudin kanssa. Eipä sitten viitsi usein soitella kun hän väsyy niin nopeasti.
Tarja kertoi, että on äiti alkanut nähdä ihan hulluja juttuja. Kuten, että hän ei voi mennä omaan sänkyynsä nukkumaan kun siinä sängyn päällä istuu kuulema niin paljon lapsia. Tuo tuntui niin pahalta kun kuulin. Tekisi mieleni sekaantua äidin hoitamiseen mutta se on hiukan hankalaa kun hän asuu sen verran kaukana. Ja taas toisaalta kärsin sitten siitä riittämättömyyden tunteesta kun en sinne pääse olemaan apuna. Onhan isäpuoli siellä koko ajan mutta jotenkin epäilen hänen kykyään käsitellä äitiä asian mukaisella tavalla ja ottaen huomioon kaikki hullutukset mitä tulee eteen.

Mahtaako Topi ymmärtää kaikki hullutukset vai onko aina riita valmis kun toinen ei osaa/ymmärrä ja toinen on niin eri planeetalla, että ei tule ymmärretyksi.

Minun on päästävä nyt
kevään aikana katsomaan tilannetta. Jaanakin on siellä lähellä mutta hän ei oikein ymmärrä toisen vaikeuksia. Sanoo vaan minullekin aina, että ei siellä ole mitään ongelmaa.  !!??!!

Christinakin tulee taas viikonloppuna ja olisi kiva saada Tomi houkuteltua ajamaan äiteen luo. saas nähdä. Näkisi äitikin Tomin tyttären, joka puhua höpöttää niin kamalasti ja niin selvästi jo. On hirmu helppoa olla tytön kanssa kun hän osaa kertoa kaiken jo kunnolla sanoin.
On sellainen mummin pikku prinsessa. Ensin hän sanoi ettei ole prinsessa mutta kun selitin, että mikä on prinsessa niin nyt sitten on minun prinsessa. :))

Mutta nyt kahvin keittoon...........  :))

Ei kommentteja: