torstai 21. elokuuta 2008

Vauvoja monta


On taas jäänyt tämän blogin päivitys kun olen niin kovasti häärännyt vauvojen kanssa jotka Luca teki 060808 keskiviikkona. Synnytys meni hienosti ja sanoin Lucallekin, että olet varmaan lukenut kaikki synnytysopin kirjat. Kymmenen pistettä ja papukaija merkki. Niin ja se kesti kaikkineen tunti 20 minuuttia eli tosi nopea tyttö oli. Ei valittanut eikä mitään.
Vauvat voivat hyvin ja syntyessään painoivat kaikki noin 120 grammaa mutta nyt jo paljon enemmän.

Tässä kuvassa on se pentu jonka aiomme itse pitää. Nukkuu emon ja veljiensä kanssa. Sillä on nokka vielä ihan ilman karvoja mutta tulee valkoinen karvoitus naamaan todennäköisesti.

Ensimmäiseltä pennulta aukesivat silmät 13 päivää vanhana ja muilla sitten tiistaina 190808.

Kaksi pentua ovat tyttöjä, yksi musta valkoisilla nilkkasukilla ja yksi musta-valkoinen jolla on leveä valkoinen kaulus. Tämän jälkimmäisen tytön aion pitää itse Lucalle kaverina, sekä tietty itselleni kaverina myös.

Itse asiassa Tomi pyysi, että hän saisi valita pennun itselleen.
Ja niin hän sai ja sitten annoin myös tehtäväksi keksiä hyvä nimi tytölle.

No jatketaan..... kolme pentua ovat poikia ja yksi on aivan musta ja turkki kiiltää niin kauniisti. Se on muutenkin hirmuisen huomion kipeä nyt jo. Pyytää pois pentupediltä ja sitten nukahtaa viereen. Ja kaksi ovat musta-valkoisia kuten äitinsä. Valkoisella kaulaliinalla.

Isä on Dali, sellainen musta, pirteä havanais siksi varmaankin on kaksi aivan mustaa.

Mutta kaikki ovat niin kauniita ja nyt kun näkevät niin osaavat jo pyytää syliin.
Ovat niin suloisia ja niin syötävän ihania vauveleita.

Ei kommentteja: