torstai 10. heinäkuuta 2008

Äidin pallerot


Tässä on minun edellinen hauvani (vasemmalla) joka oli niin hurjan kiltti ja samanlainen kovasti luonteeltaan kuin nykyinen hauva.

Teetin silloin kahdet pennut Ghialla ja ne olivat todella suloisia pikku palleroita, syntyessään vain 90-120 grammaisia.

Ja nyt on Luca tyttö (oikealla) niin raskaana, niin raskaana....... Ihan mielettömän iloinen olen. Eilen tunsin ensimmäisen kerran liikkeeitä masussa, vaikka lääkäri kyllä sanoi, ettei niitä välttämättä tunne tai näe ollenkaan. On niin yksilöllistä, tietty. Kuvassa Lucan kanssa leikittiin ja hän on olevinaan niin hurjana. On noin 12 viikkoinen, suloinen, määrätietoinen pentu.

Ruoka on alkanut maistua hyvin ja määrä on selvästi suurempi kuin yleensä oli.
Juttelin Lucalle, että tekisi pieniä vauvoja ja mielummin niitä monta kuin vain pari ja isoja.
Luca on ensisynnyttäjä vaikka on jo 3,5 vuotta ja siksi olisi pienet vauvat tervetulleita. Olisi synnytys helpompi kun ei olisi pääkään kovin iso sitten.

Täytyy alkaa hankkia kaikenlaisia tavaroita, joita tulen mahdollisesti tarvitsemaan. Osaa tarvitsen varmasti mutta esim. äidinmaidonvastike on oltava varalla jos ei jaksa pentu itse taistella nisälle. Ja vaaka, sellainen digitaalinen keittövaaka, joka näyttää ihan pienet painot myös.

Synnytyspeti täytyy rakentaa mutta laudat ovat jo valmiina. Niin ja täytyy ostaa patja sinne petiin. Meillähän onkin ihan lähellä sellainen kauppa mistä saan edullisesti hyvän vaahtomuovipatjan.
Voi tätä onnea niiden pentujen vuoksi.

Jounille soitin ja kysyin, että miten mamma jaksaa ja onko hän kuinka huonona dementiansa vuoksi. Ei kuulema ole.
Mutta veljeni tuntien hän ei välttämättä edes huomaa mitään joten täytyy jossain välissä saada aikaa ja mennä käymään siellä maalla. Vaikka menisin kuin soitellen sotaan ja yritän varautua kaikkeen mutta saas nähdä mitä tuleman pitää.

Enkelit voisivat auttaa nukkumaan, sillä on niin pyörinyt päässä kaikenlaista, että on nukkuminen jäänyt huonolle. Täytyy vielä illalla pyytää uudelleen ja rauhoittua ja meditoida. Jospa sitten saisi nukuttua.
Sen tiedän, että saan apua tuolta taivaan sinisen kannen reunalta.

Kuukauden verran on vielä aikaa siihen h-hetkeen. Ihan tarkka laskettu päivä on 9. elokuuta mutta se on vain suuntaa antava.

No.... nyt vähän töllöä katsomaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa Anne!
On niin suloisia nuo sinun pallerot :-)
Olet laittanut niin kauniin blogin pystyyn, ihanan harmoninen ja lempeät värit!
Kisu sivut on ihan vaiheessa vielä, mutta löytyy osoitteesta: www.rikujamanu.suntuubi.com
Kuulostellaan ja hyviä vointeja sinne tulevalle emolle ja sinulle!
Enkeleitä päiviinne!
Terkuin Niksu

Anne kirjoitti...

Kiitos Niksuliini,
nämä sivut ovat hiukan kuin kuvilla räiskitty kun en ole niin keskittynyt siihen, että olisi värit vähän kuin samanlaiset, että olisi sellainen harmoonisempi.
Mutta ekoikei sivuiksi ihan hyvät..... *nauraa*